dissabte, 9 de juliol del 2011

DISTRITO DIAGONAL (2001-2008)


*2002.- La porta d'accés al Distrito Diagonal, un local on dominava absolutament el vermell

Emplaçat en el mateix local que als anys vuitanta i noranta va acollir l'inoblidable bar SiSiSi, Distrito Diagonal va inaugurar-se el maig de 2001 i es va convertir ben aviat en un petit temple de la musica house i en hereu i continuador del Distrito Marítimo del port de Barcelona.
En la decoració hi dominava absolutament el color vermell llampant i la pista de ball era situada al fons del local amb vistes al carrer Còrsega. Un espai adequat perque els DJ demostressin les seves habilitats, que transformava els vespres dels diumenges en sessions de música més relaxada sota la denominació Lazy Sundays (diumenges mandrosos). D'altra banda els divendres a la nit el local va assajar la fòrmula Dub Family orientada a un públic més jove i alternatiu amb sessions de musica de contingut étnic i experimental més apartades del techno i el house dominants al local.
Durant la seva existència Distrito Diagonal va promoure diverses fòrmules i ambients amb propostes de música avançada per arribar un public més ampli i divers (Funkdango Club, Electroclub, Spiritualia, etc.) 

 *2002.- Un flyer anunciador d'una de les propostes del Distrito Diagonal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada