diumenge, 7 de febrer del 2016

CASA DANONE. Restaurant-Iogurteria. Diagonal 477 (2009-2015)



Casa Danone va obrir les seves portes el dia 20 de març de 2009 als baixos de la Torre Barcelona propietat del Grup Godó. La famosa empresa capdavantera i pionera en la comercialització dels iogurts celebrava el seu 90è. aniversari i va aprofitar l'avinentesa per promoure aquest local mixt amb iogurteria i restaurant on se servien dinars i esmorzars saludables. 
El plat fort era però, com no podia ser d'altra manera, la gran varietat de làctics de la marca, així com de toppings, els complements dolços que es posen sobre els productes per guarnir-los i donar-los un toc especial. Totes les varietats de iogurt se servien en forma de gelat.
L'espai, que uns anys abans havien ocupat els estudis de CityTv, el primer canal de televisió de la família Godó, disposava d'una superficie de 300 metres quadrats. Danone va cedir la gestió del restaurant a Cal Blay, l'acreditat establiment de restauració de Sant Sadurní d'Anoia.


*2009.- Interior de Casa Danone amb un interiorisme fred i mobiliari de tonalitats molts clares.

L'any 2015 Danone va decidir tancar el local en vèncer el contracte de lloguer per sis anys que tenia subscrit amb els propietaris, que van demanar un augment considerable de la renda. El local gairebé no va tenir temps de gaudir de la reforma de la Diagonal i les voreres ampliades.


2 comentaris: