diumenge, 10 d’octubre del 2010

CLUB GÉMINIS. Comte Borrell 230. (1960's-1970's)
Un ball-discoteca de barri que era força concorregut les tardes dels dissabtes i diumenges durant la segona mitat dels anys 1960's i primers 1970's. Era al carrer Comte Borrell 230, prop de l'Escola Industrial, al barri de l'Esquerra de l'Eixample. En els seus ultims anys els propietaris de l'empresa varen optar per l'organització de torneigs de futbol-sala, un esport aleshores emergent a nivell de campionats entre empreses.
El diumenge 26 de novembre de 1978 una jove de 15 anys es trobava ballant a la pista del Club Géminis quan un jove de 18 anys la va agafar pels cabells i la va agredir amb una navalla. La noia va ser atesa a l'Hospital Clínic, on se li va apreciar ferida d'arma blanca a la fosa ilíaca dreta de pronòstic greu. L'agressor, que havia estat el nòvio de la víctima, va ser detingut per la policia.
La sala va tancar a finals dels setanta i en el mateix local s'hi va instal.lar després l'efímer Batikano, promogut pel popular actor Carles Flavià. Més tard l'edifici fou enderrocat i ara s'hi aixeca el que acull l'escola d'imatge personal Cazcarra. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada