dijous, 5 de maig del 2011

PUSHKIN Discoteca. (1971- 1981)

 
Entre les discoteques que cap a finals dels seixanta i primers setanta del segle passat començaren a proliferar per sobre de la Diagonal hi destacava una que tenia nom d'escriptor rus: Pushkin. Era al número 326 del carrer Muntaner, entre Madrazo i Calaf, i va arribar a tenir molta anomenada entre el públic adolescent en les sessions de tarda, especialment els caps de setmana.  
Com en moltes altres discoteques de l'època a Pushkin es vivia de ple aquella lògica presidida per la foscor i l'esfera giratòria de mirallets, que dividia el temps entre ritmes ràpids i lents. Eren les èpoques en que Barry White, Gloria Gaynor o Boney M. dominaven els temes mogudets i un hispà guapet i benplantat de nom Manolo Otero recitava repetitivament un tema anomenat Todo el tiempo del mundo, després que el Samba pa ti de Carlos Santana hagués marcat, com quasi sempre, la inefable irrupció dels lents i la buidada general de la pista. Arribava el moment dels més segurs de si mateixos... Vols ballar?.  
Pushkin va tancar el 1981 i dos anys després va reobrir durant uns quants anys més amb el nom d'Oli formant part del grup de locals de Joaquim Subirats.

8 comentaris:

 1. Jo vaig ser durant dos anys pinxa-discos d'aquesta discoteca fent tàndem amb dj Renné. Quins records!

  Salut!

  Jaume

  ResponElimina
 2. El meu home va ser mister Pushkin en el any 1972

  ResponElimina
 3. El cap de cambrers es deia Mario. Relacions públiques Kiko. D'js Jose Mari (Chema). Quique show. Malauradament tots ens han deixat ja fa temps. Massa aviat. Que la terra els hi sigui lleu !!

  ResponElimina
 4. Va ser una de les meves Discoteques preferides durant l'adolescencia.Quants records......

  ResponElimina
  Respostes
  1. YO FUI EL ULTIMO DJ DE PUSHKIN DURANTE MAS DE UN AÑO

   Elimina
 5. Mis mejores años, allí conocí a mi marido ángel 1976

  ResponElimina
 6. La musica per les tardes dels dies feiners, amb poca gent, era tremenda!!!!! Els cap de setmana amb la “muchachada” s,espallava una mica.
  Salut

  Angek

  ResponElimina