dimarts, 27 de maig del 2014

PUSSYCAT. Club. Discoteca, Joan Güell 90-92. (1969-1982)


Inaugurada en els primers mesos de 1969, Pussycat era una clàssica discoteca de barri situada al carrer Joan Güell gairebé tocant a l'avinguda de Madrid, on fan frontera els barris de Sants i Les Corts.
Allunyada del glamour de les discoteques pijes de moda, que començaven a proliferar a zones més nobles com eren l'entorn del Turó Park o el barri de Sant Gervasi, Pussycat es conformava competint amb d'altres sales de ball i boites del barri, com eren Zafiro, Bahía, Nilo o Lady Pepa, i  sobrevivia gràcies a una clientela fidel i una llista de preus molt més raonables dels cuba-libres, les taronjades amb wodka i els sanfranciscos.  
El local va començar a anar de baixa amb l'arribada dels anys 1980's i va tancar portes definitivament abans de l'estiu de 1982.     

13 comentaris:

  1. Y en Joan Güell...el pub La Garrafa ¡¡¡

    ResponElimina
  2. La primera discoteca on vaig estar...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Recordes alguna cosa? Música, l'interior, decoració? Merci

      Elimina
  3. Donde encontré el amor de mi vida

    Jordi

    ResponElimina
  4. Maravillosos recuerdos de juventud. ¡Qué grande la Barcelona de entonces!.

    ResponElimina
  5. Grandes recuerdos,pusicat y galaxi,cuantos recuerdos....

    ResponElimina
  6. I jo vaig tindre la sort de punxar a mitjans dels 70...quins records. Lo contentes que es posaven les nenes quand punxaves "El jardín prohibido"...

    ResponElimina
  7. Y el mítico pub km de la calle alcolea

    ResponElimina
  8. Algú sap quan va obrir i tancar el Lady Pepa? Gràcies.

    ResponElimina
  9. Me permito dejar mi aporte, simplemente, para recordarles a ustedes, que las camisetas rojas con el gatito negro, que se vendían en esta mítica discoteca, son hoy en dia, objetos ampliamente buscados y apreciados por coleccionistas, que no dudan en ofrecer hasta 600 euros por camisetas en buen estado de conservación... estas camisetas hasta han protagonizado una pelicula, y si no me creen, les ruego que vean cierto insufrible latazo del cine patrio llamado "Su majestad la risa" protagonizada por el cómico Arevalo.

    ResponElimina
  10. Yo también encontré al amor mi vida, aunque luego no salió bien, fue el año 76-77. Mi amor se llama Marga

    ResponElimina