dijous, 4 d’agost de 2016

ETERNA. Restaurant. Consell de Cent 127-129. (2000-2013)Un vell magatzem industrial de 800 metres quadrats, al carrer Consell de Cent amb Calàbria, va ser habilitat per instal·lar-hi l'Eterna, un restaurant inaugurat a l'octubre de l'any 2000 i autoqualificat com a temàtic on l'espectacle i la diversió hi estaven assegurats.
Els sopars s'amenitzaven amb espectacles continuats de drag-queens que es passejaven entre les taules dels clients. Era un local ideal per comiats de solters o solteres, celebracions d'empresa, aniversaris i festes sorpresa amb una capacitat per a gairebé 400 comensals, que també va acollir presentacions comercials i artístiques. Com a restaurant de drag-queens va arribar a ser el de més anomenada de la ciutat.
Segons les opinions que encara avui podem trobar a la xarxa, l'Eterna no destacava per la quantitat ni la qualitat dels seus plats i és fàcil concloure que la direcció del local es preocupava més de l'espectacle que de la cuina.
Va tancar al 2013 i un temps després el solar que va quedar després d'enderroc va servir per instal·lar-hi els mòduls prefabricats amb que es va construir l'Institut Viladomat. 

*2000's.- Vista de l'interior de l'Eterna.

Un video en el que podem veure l'actuació de les drag-queens

2 comentaris:

  1. He encontrado este blog por casualidad, ya que estoy buscando información para un trabajo sobre el Modernismo en Europa e intentando realizar un ranquing de las ciudades europeas con más edificios modernistas. Sé que Barcelona siempre se ha publicitado como una ciudad con abundante patrimonio modernista,pero leyendo este blog empiezo a ponerlo en duda viendo la gran capacidad destructiva de la que ha sido objeto.Os agradecería si me pudieseis informar de cuantos edificios modernistas catalogados y protegidos conserva en la actualidad la ciudad,puesto que por ahora hay otras ciudades europeas,especialmente Riga que parece que posee un patrimonio modernista más abundante y menos maltratado con apróximadamente 750 edificios catalogados, por eso es considerada la ciudad con más edificios modernistas de toda Europa y en consecuencia de todo el mundo.

    Gracias

    Saludos


    ResponElimina