dissabte, 3 de juny de 2017

PUB CARNABY i BOITE BOUM BOUM. Passeig de Gràcia 130 (1968-1969)

 
 
 
L'estudi de la prehistòria d'un local com el Martin's, situat al capdamunt del Passeig de Gràcia, ens ha portat a considerar altres noms com el Pub Carnaby i la boite discoteca Boum Boum, que estigueren ubicats al mateix lloc.
Als baixos d'aquell número 130 del Passeig de Gràcia, tocant ja a la casa Fuster, s'hi instal·là cap a finals de la dècada dels 1960's un local que recollia el nom del carrer més famós de Londres en aquells temps de l'esclat de la cultura hippie. Pub Carnaby era el seu nom i en la transició del 1968 i 1969 es va anunciar la doble inauguració (28 de desembre i 28 de febrer respectivament) d'una boite pressumptament situada a l'interior del mateix Pub Carnaby i que duia per nom Boum Boum.
L'experiència no va ser gaire llarga atès que el Martin's, amb un format diferent al bar d'ambient homosexual que seria després, va començar a figurar a les cartelleres d'oci i espectacles a partir de 1972. 
 
 

3 comentaris:

  1. Respostes
    1. No coneixeu moltes anectotas d'una de les millors discos amb la millor música de l'època, no us enrecordeu que en entrar havia un autobus que continuava amb una de les barres del bar ?? i a continuació l'entrada de la disco amb la cabina de discjokey a la dreta, havíem diferents grups en aquella època, musica collonuda que la posava un tal cuspi que estava amb els seus plats de musica lenco amunt i avall, preciosa aquella època divina

      Elimina
  2. Pues si señor ha dado usted con quien tapizo el BOUM BOUM las paredes de aquella tela tan bonita y tambien por supuesto el autobus con el acolchado tipo chester EN COLOR ROJO ME QUEDO SEGUN YO MUY BIEN , que estaba entrando a la izquierda, me acabo de acordar del nombre del dueño ERIK ZOBEL tenia tienda de embarcaciones en calle Balmes, bueno amigos me despido ya voy a por los 77 años, espero os valga la informacion,saludos P.D.

    ResponElimina