divendres, 8 d’octubre de 2010

CLUB DOBLE ZERO
Situat als baixos del cinema Nápoles al carrer Pare Claret 168 (entre Lepant i Padilla), el Club Doble Zero va ser una de les primeres discoteques de barri que va obrir portes a Barcelona cap a mitjans de l'any 1967. La vida d'aquest local es va perllongar fins a finals dels setanta, pero va anar a menys a mesura que una altra sala del barri (Trocadero) començava a adquirir major protagonisme. El Doble Zero oferia fins i tot actuacions en directe de grups pop que intentaven fer-se un lloc en el panorama musical del moment, com Micky y Los Tonys, que hi varen actuar el 8 de juny de 1969. La sala obria en horari de tarda a partir de les 6 fins a les 10 del vespre i era força concorreguda per joves i adolescents. El seu logo va ser àmpliament difòs mitjançant enganxines i era facil de veure en les llunes dels cotxes del jovent de l'època.
Avui una sala de bingo ocupa aquest espai.
 

14 comentaris:

 1. El recordo com un espai un tant fred. Tot i que efectivament contractaven musics de moda. Al any 73 va presentar Emilio José la seva cançó Soledad amb la cual va guanyar poc desprès el Festival de Benidorm i va esdevenir un exit.

  ResponElimina
 2. També va actuar Miguel Gallardo i es va fer una maraton dels Beatles de una durada de tres dies

  ResponElimina
 3. Mi primera disco junto a Romano di capri o kiKiriki y San Carlos Club, muy chula.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Estoy de acuerdo,San Carlos club de los Sirex y Kikiriki años 66,67 y 68.

   Elimina
 4. Yo era una asidua del club doble cero me encantaba tengo muy buenos recuerdos de esa discoteca

  ResponElimina
 5. Fui el D'J de Doble Zero de 1972-74 y de 1977 hasta su cierre en 1980-81.
  Me conocíais por "WAYLIS", soy Vicente Gurriz Batllo. Un abrazo a mi colega Joan Pallares, a toda la colla Tito, Víctor, Ole & Cía....

  ResponElimina
 6. Justament ,cuan jo i vaig començar a anar amb 16 anyets ,era al any 72 ,recordo al D'J molt bò ,estava en boga el sonido Filadelfia ,el rock ( per cert hi había una parella que ella era rosa i menudeta i ell moreno i cabell riçat que el ballavent de fabula )i els lents....varen ser uns anys molt feliços amb la colla ....hasta novietes varem trovar ....

  ResponElimina
 7. Hello! Soc en Vicenç - WAYLIS.
  Va ser els únicis al Doble Zero, com D'J. Intentaré buscar fotos del momento a la sala ankara que siguin en b/N.
  M'agrafaria AMPLIAR els contactes
  Tinc una CABINA PROFESIONAL de D'J a casa i en paso horas recordan i gravan miusic, per els contactes i amics desde aquells anys!
  Si vols, identificar i "remember"!
  UNA ABRAÇADA!

  ResponElimina
 8. Hello! La pareja a quien te refieres, eran Isabel& Pachulí.❗ Aunque habían varias parejas que lo hacían bien, Joan&Sara, Joan& Encarna, Encarna& Pachulí, etc.!

  ResponElimina
 9. Hello de nuevo! En la primera semana de Diciembre de 1974, se inauguró el Sello Discográfico "SOUL EXPLOSION" de RCA. Presentado desde la cabina por Waylis & Toni Guerrero. Estuvo presente la radio, TV y fue primera página en Telexpress!

  ResponElimina
 10. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina