dilluns, 15 de novembre del 2010

NO SE LO DIGAS A MAMÁ (1983-1984)

Una etapa més de la dilatada trajectòria de la discoteca del carrer Beethoven 15 (cantonada amb Bori i Fontestà) s'inicià quan va ser batejada amb aquest nom tan llarg.
No se lo digas a mamá va obrir portes la nit del dilluns 13 de juny de 1983. El català Joan Guillem i el suïssos Urs Ammon i Ludwig Huisgen en van ser els promotors. La reformada discoteca es va presentar en societat amb una decoració totalment blanca, el mateix color que lluien els cambrers. La reforma va costar 50 milions de pessetes de l'època i en el seu logo es podien veure les imatges d'una nena i un gos que tenien previst de canviar de posició cada estació de l'any. La discoteca s'obria als joves a la tarda i tenia reservada l'entrada a més grans de 23 anys a les nits.
Però l'aventura de No se lo digas a mamá fou la més efímera de la història d'aquest local tan acostumat a refundar-se. No va durar més de mig any. Al gener de 1984 el local tornava a canviar de nom i d'orientacio per donar pas a una nova etapa: la del Renée Brunner. 

4 comentaris: