dissabte, 27 d’agost del 2011

MAS I MAS Bar. Marià Cubí/Sagués (1985-2007)Fundat l'any 1985 per Joan Mas i les seves germanes Anna i Marta, aquest local, situat davant de l'Universal, un altre del establiments nocturns emblemàtics del barri Galvany, va convertir-se aviat en un punt de trobada de noctàmbuls il·lustrats i joves emprenedors del món de la cultura i el disseny. Periodistes com Quim Monzó, Ramon Barnils o Sergi Pàmies van trobar a la barra d'aquest petit local un microclima ideal per passar la nit i compartir les seves reflexions sobre la vida i el destí. També n'eren habituals dissenyadors com Josep Bagà o Chu Oruz.
El gener de 2007, després de reiterades queixes veinals a causa dels sorolls que produia el local, Joan Mas va decidir tancar-lo. Els incondicionals del Mas i Mas Bar van arribar a crear un grup a Facebook per recuperar el local, però davant la impossibilitat de ressuscitar-lo va quedar com un espai de nostàlgia per evocar els bons moments viscuts en aquest històric bas de copes, que va marcar l'arrencada de l'activitat empresarial de Joan Mas, un home que amb el temps, ha esdevingut un dels referents de la promoció musical i l'organització de concerts a Barcelona.


5 comentaris:

 1. Com m'agradava aquest bar!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Si a mi també, la millor música de Barcelona, Joan ets un crack.

   Elimina
 2. A mi també, la millor música de Barcelona. Joan ets un crack

  ResponElimina
 3. No passarà per més anys que passin, quins records, no passa en res el temps. Nits que començaven amb una pizza a Urgell, uns martinis a Cal Esteve o al Velodromo, i després cap a casa al Más & Más. Ara la gent fa temps per anar a qualsevol lloc, però era esperar a despertar diumenge i recuperar-se per tornar dijous i divendres. Loser, Brand NewHeavies, Lenny, i despres davant, pero no era el mateix. Un petò a tots els que ens creuavem cap l'WC. Ciao Publico com en Carles... Una abraçada

  ResponElimina
 4. No molt gran pero bon rollo. Molt autentic. Te sentías dueño de la noche allí, quizá pork 👉 iban los noctámbulos de picar piedra , los que sabían salir vivos de una bomba atómica.

  ResponElimina