Cap a començaments de la dècada dels 1980's i seguint un model ja assajat a la dècada anterior en establiments com La Bruxa Borracha o La Posada del Dimoni, va obrir a la Gran Via tocant a Calàbria el restaurant El Mediévolo.
Des de la mateixa entrada, que simulava l'accés a un castell medieval, fins a l'interior, decorat amb motius propis de l'època dels cavallers i els senyors feudals, el local permetia als clients passar una estona la mar de divertida, participant en una mena d'espectacle perfectament dissenyat. Per començar, una mena de pregoner donava la benvinguda als clients i els informava dels tres càrrecs que calia desenvolupar a cada taula: bodeguer, soper i cafeter. Aquestes tres funcions eren exercides pels propis clients als quals se'ls col.locava un cridaner barret blanc de cuiner amb el càrrec escrit. D'altra banda, s'escollia també a la comtesa, que tindria cura de resoldre les queixes dels comensals. Tot plegat acabava amb una sessió de ball i danses medievals.
El Mediévolo va ser durant més de vint anys un clàssic a Barcelona per organitzar sopars de fi de temporada a nivell d'empresa o de grups d'estudiants i sobretot per celebrar-hi comiats de solter i soltera amb totes les altes dosis de disbauxa pròpies d'aquestes celebracions. Probablement mai va ser un lloc per a gourments o gent exigent de la bona taula, però sí un local per divertir-se i passar una bona estona en grup.
cerca de casa y ya no me acordaba de él ¡
ResponEliminaYo tampoco me acordaba, y mira que pasé montones de veces delante de él. Nunca entré...
ResponEliminaVarias veces y desde los comienzos del local,muy buena comida con buenas raciones
ResponEliminaPena que lo cerraran, un sitio super divertido, sin duda en uno de los mejores sitios que he cenado.
ResponEliminaMaravillosos recuerdos en el Medievolo, los mejores años de mi vida, siempre te llevaré en mi recuerdo.
ResponEliminaYo fui hace años a cenar y jamás volveré la comida malísima fuimos a cenar y no cenamos nada solo un pica pica a la entrada porque la cena malísima se componía de sardinas arenques huevos de codorniz es duros gazpacho que era agua conejo con romero recién sacadode la nevera de helado que estaba hojas de lechugas ,en fin la comida mala mala y cara no he vuelto a ir
ResponEliminaYa te lo digo yo que jamás volverás, está cerrado desde 2006
EliminaEstés tonto
EliminaEra un lugar para ir en grupo. La comida estaba bien, pero el ir a comer era secundario
EliminaNadie íbamos allí por la comida. Allí se iba a pasarlo bien con el grupo de amigos y amigas. Fui muchas veces, siempre era igual, y siempre diferente, porque al final todas las mesas nos unimos por la fiesta
ResponElimina