divendres, 5 de novembre del 2010

MUNTANER 4 (1980-1985)

Després de la tràgica destrucció de Scala Barcelona, els germans Riba, empresaris de l'espectacle molt coneguts de la ciutat, varen posar els ulls en el local situat al número 4 del carrer Muntaner, que la Sala Emporium venia ocupant des de feia més de mig segle. 
El local, que va mantenir la plantilla de cambrers de l'antic Emporium, va convertir-se en una sala des festes que oferia espectacles de varietats. Per a trobar nom al nou local la veritat es que no s'hi van escarrassar gaire i així va néixer el Muntaner 4 amb un logotip ple de brillantor i amb l'afegitó de Discorama.


 
La programació d'aquest nou local va ser molt heterogènia i combinava la clàssica discoteca a les tardes amb espectacles còmics i de revista a les nits. Hi van actuar des del valencià Joan Monleón, fins a la transexual Ana Lúpez, passant pel còmic català Santi Sans.  
La fòrmula no va acabar de funcionar i els germans Riba van abandonar Muntaner 4 el 1985. El mes de setembre d'aquell mateix any sota una altra direcció, el local va inaugurar una nova etapa amb el nom de Shadows.