dimarts, 5 de juliol del 2011

SISISI. Bar de copes. (1984-1996)Un dels locals nocturn abanderats de la Barcelona del disseny que va emergir a mitjans dels anys 80's. El SiSiSi, fundat per la família Bautista Salvadó, era situat als baixos de la casa Comalat, aquesta joia modernista de doble façana, la principal al número 442 de l'avinguda Diagonal i la posterior -molt més impactant per les seves formes- al carrer de Còrsega tocant amb Pau Claris.
L'estètica del local traspuava calidesa i serenor gràcies al treball d'interiorisme que va fer Gabi Ordeig, l'encarregat de resoldre el disseny del local en el que destacava la vistositat i elegància de les làmpares que penjaven sobre la barra. El responsable del mobiliari va ser Carlos Riart, un altre dels dissenyador del moment especialitzat en taules i cadires. Tot plegat conformava una munió de materials nobles i càlids, amb una barreja de llum i color que fomentava una atmosfera intimista. Completava la decoració del local l'estuc de les parets i un paviment artesanal de mosaic hidràulic.
Durant la seva existència el SiSiSi va acollir nombrosos concerts de musica en viu, va patir una tancada provisional el 1993 i després a l'any següent va tornar a obrir fins al 1996 que inicià un periode de canvis de nom i orientació fins esdevenir Distrito Diagonal.