diumenge, 30 de juny del 2013

FORTY. Restaurant. Roger de Llúria 40. (2004-2006)

 
*2005.-  El turquesa era el color dominant a la decoració de l'interior del Forty.
 
Forty, va ser un restaurant situat al costat mateix de l'Snooker Barcelona, en el mateix local que just anteriorment havia ocupat el Fuse. Reproduia la proposta del seu antecesor: restaurant de gamma alta amb la possibilitat de continuar la nit al mateix local escoltant un concert o prenent-hi les copes.
El local era molt freqüentat per la comunitat gai i la decoració era dominada pels blaus amb preferència pel turquesa. El gran espai quedava estructurat en tres sectors. Només a l'entrar una barra per prendre combinats dels que la carta n'oferia una extensa varietat sota la direcció del mestre de la coctelera Francesco Angotti. Tot seguit, un gran menjador on se servien bàsicament plats de cuina mediterrània i per acabar una petita sala lounge atapeïda de coixins. El local era també un espai idòni per celebrar-hi festes privades.
 
*2005.- Al Forty hi havia música en directe de dijous a dissabte. El 7 de maig hi va actuar el grup de música electrònica i new wave Oblique que es presentava amb aquest suggerent cartell. 
 
Forty va tenir una existència força curta. A començaments de 2006 el local va ser traspassat i s'hi va instal·lar un restaurant del grup Little Italy, que tampoc tindria una vida massa llarga.
Un restaurant japonés (Iroue), d'aquests que portes el menjar al cuiner perque te'l passi per la planxa i pots consumir fins que t'atipes, ocupa actualment (2013) el local.