dijous, 25 d’abril del 2019

ROMANO DI CAPRI. Còrsega 503. Marisqueria (1966) Club-Discoteca. (1967-1970)

 
 

Discoteca situada entre el barris de la Sagrada Família i el Camp d'en Grassot al numero 503 del carrer Còrsega entre Nàpols i Sicília. Va tenir força acollida cap a finals dels anys 1960's. Conformava una mena de triangle en aquell sector de la ciutat que tenia al Trocadero de Travessera i al Club Doble Zero de Pare Claret com els altres dos vèrtexs.
El local, que s'identificava amb una mena de llenguado al seu logotip, havia nascut al 1966 com un snack-bar i marisqueria agermanada amb el restaurant dels banys Capri de Gavamar al quilómetre 14 de l'autovia de Castelldefels, que dirigien els germans Planellas. 
Durant vàries temporades l'animador i locutor radiofònic Josep Maria Pallardó emetia des de la pista del Romano di Capri un programa musical de gran acollida entre la joventut.
El 1968 la discoteca funcionava els dies feines de 6 a 10 de la tarda i de les 11 fins a altes hores de la matinada. Els diumenges al matí es muntaven happenings. No hi faltaven actuacions en directe de conjunts que intentaven fer-se un nom en l'emergent món de la música pop-rock autòctona.   
 
*1967.- Anunci d'una sessió de música en viu al Romano di Capri. a l'estiu d'aquell any. (Font: Hemeroteca La Vanguardia).