divendres, 12 de juliol del 2013

SPIRITUAL CAFÈ. Museu Marítim. Avda. Drassanes. (2004-2008)


*2004.- L'Spiritual Café al pati de les Drassanes. (Foto: Kiku Mistu)
 
 
Spiritual Cafè va ser una proposta d'espai alternatiu d'oci chill-out, que ocupava el restaurant i la terrassa-jardí del Museu Marítim al recinte de les Drassanes. El performer i artista Kiku Mistu va tenir molt a veure amb l'arrencada d'aquest espai que barrejava misticisme, relax i espiritualitat. 
Va inaugurar-se l'11 de juny de 2004 amb la intenció de portar al client a un estat ideal de pau interior, prèvia eliminació de les males vibracions que comporta la vida actual. Tot plegat una bona medicina per lluitar i vèncer l'estrés i arraconar els maldecaps per unes hores.
 
*2004.- El relaxat ambient interior de l'Spiritual. (Foto: Kiku Mistu)
 
El client de l'Spiritual podia trobar en aquest local, propostes tan diverses com música ètnica, performances i teatre experimental, ombres xinesques,  concerts de moúsica espiritual, sessions de massatge, artistas de circ... amb els propis cambrers que esdevenien  actors.
Una taula gran taula amb l'icona del yin i el yang separava l'espai exterior de l'interior. Nombroses taules circulars plenes espelmes i envoltades de coixins conformaven l'interior. Al restaurant s'hi servien plats originals i tant diversos com flors menjívoles, algues wakame i especialitats mediterrànies, (cus-cús, fruits secs, hummus...). L'atmosfera interior era impregnada d'influències orientals, hindús i àrabs, que conformaven un ambient exòtic i oníric extraordinàriament singular.
 

*2004.- Espai exterior de l'Spiritual Cafè. (Foto: Kiku Mistu)