dimarts, 17 de maig del 2011

CAESAR'S. Restaurant-Show. Torre Catalunya. (1978-1991)

*1978.- Publicitat promocional de Caesar's a la premsa barcelonina.

La Torre Catalunya, que s'aixeca davant de la plaça dels Països Catalans al final del carrer Tarragona, va ser enlairada gairebé simultàniament amb la cobertura total de l'estació de Sants i la nova ordenació de la zona.
Avui acull un hotel, però inicialment va ser un edifici dedicat exclussivament a oficines en 23 de les seves 24 plantes.
En la planta més alta s'hi va instal.lar a començaments de l'any 1978 un restaurant panoràmic, que oferia una vista magnífica sobre la ciutat, en especial sobre la muntanya de Montjuïc les nits que la Font Màgica i les cascades oferien el seu espectacle de llum aigua i color. Al vespre era fàcil distingir-lo des de l'exterior amb una habitual llum tènue de color verd que recorria el contorn d'aquell nivell superior de la façana. L'amplitud del local permetia funcionar com restaurant espectacle amb shows que amenitzaven els sopars. Aquí varen actuar artistes com la vedette i coreògrafa Jennifer Lee, Chicho Gordillo o Joaquín Gasa. El restaurant funcionava també al migdia i era complementat per un seguit de salons que el feien un lloc idoni per reunions d'empresa, presentacions i altres events socials.