dilluns, 18 d’octubre del 2010

PUB RENAULT (1968-1976)


Inaugurat el 22 de març de 1968 en els baixos i entresol de l'edifici que la popular marca francesa d'automòbils tenia al carrer Còrsega 293 (entre Balmes i Rambla Catalunya), el Pub Renault reproduia el mateix nom del local dels Champs Élyseés parisencs i combinava l'exhibició dels ultims models de cotxes amb un servei de restaurant i bar. Mitjançant una escala de cargol s'accedia al pis superior que comptava amb una decoració colorista i plena de detalls, obra de l'interiorista i dissenyador Ramon Carrera Morales.

*1970.- Interior de Pub Renault (Foto: Francesc Català Roca)


*1970.- L'escala de cargol per accedir al local i el mural amb cotxes d'època de la marca francesa eren dos dels elements característics del Pub Renault. (Foto: Francesc Català Roca) 


El Renault 8-TS un dels models deportius de finals desl anys 1960's 


8 comentaris:

  1. Recordo un ambient jove i simpatic. Em sembla que el seu director era en Jordi Oms que mes tard va ser Director de seguretat a TVE. Aqui vaig coneixer a la que seria la meva dona.

    ResponElimina
    Respostes
    1. efectivamente el director era Jordi Oms, mi padre fue primer barman de Sandor cuando yo nací en el año 66 y Jorge se lo llevo de barman al Pub renault cuando lo inauguro,
      aun conservo unas tazas de porcelana de los pìlotos de F1

      Elimina
  2. Respostes
    1. Si fuiste asiduo, quizás mi padre te hizo unos cuantos cocktails..... fue barman en esos años. tengo alguna foto de el en la barra circular, subiendo la escalera.

      Elimina
  3. Recordo perfectament els reservats amb el nom de pilots de la F1 q havien estat invitats al Pub. N'havia acompanyat algún

    ResponElimina
    Respostes
    1. Yo todavía conservo unas jaras de porcelana con los pilotos de F1 que se dieron en la inauguración.

      Elimina
  4. Hola,
    Ara qué hi ha en aquell local?

    ResponElimina
  5. Botiga de motos elèctriques Silence

    ResponElimina