dijous, 19 de maig de 2011

CRAZY HORSE. Sala de Festes. (1976-1981)L'època de la transició del franquisme cap a la democràcia va comportar un creixent aperturisme en els costums, que propiciava l'obertura de restaurants espectacle que oferien numeros de varietats, orientats decididament cap a l'erotisme, amb ballets i coreografies plenes de senyoretes lleugueres de roba. Intentant imitar -encara que només de nom- el conegut cabaret parisenc, a finals de novembre de 1976 es va obrir al Palauet Pérez Samanillo de Diagonal-Balmes, propietat del Círculo Ecuestre, el restaurant espectacle Crazy Horse. Aquest nou local substituia al restaurant Papillón, que durant la primera meitat dels anys 1970's havia ocupat el mateix lloc.
El lloguer del local va servir per alleugerir l'economia del Círculo, però com tants altres negocis que va acollir aquell palau, aquest també va tenir una durada molt efímera. El dia de la inauguració del Crazy Horse, l'stripteuse Leslie gairebé pren mal a causa d'una inoportuna relliscada quan evolucionava sobre la pista. La publicitat promocional del local el presentava amb un espectacle que puede satisfacer sin escandalizar, divertido, chispeante y con una cierta dosis de sexo. Incorporava també espectacles de malabarisme, prestidigitació i màgia en un recinte tant petit que reforçava la proximitat entre els artistes i el públic.
Anys després un altre local a la Gran Via es va anomenar Crazy Horse, era aquell que també va ser conegut com El Gran Envelat.

4 comentaris:

 1. El meu pare va treballar al crazy horse. Tinc fotos i alguna coseta més... Les podría compartir...

  ResponElimina
  Respostes
  1. Yo trabajaba como bailarina y no conservo fotos,si las compartieras me encantaría , gracias .

   Elimina
 2. El meu pare era el propietari del crazy. M'agradaria compartir enecdotes i vivències d'allà, ell va morir. Jo tinc moltes fotos i records a casa. També mantinc molts amics vius q hi van ser. El meu contacte es: enric@rosamariatorres.com o 615 943 540. Gracies

  ResponElimina
 3. No sabía que él sr.Vidri hubiese muerto,yo trabajé entre los años '78 al '79( más o menos) tengo muy buenos recuerdos de mi paso por allí.Recuedo a Rosa,su compañera,Jack Favre,coreógrafo,Ricardo Suarez,y a algunas compañeras , ahhh y al enorme perrito ! Un saludo .

  ResponElimina