divendres, 8 d’octubre de 2010

CLUB DOBLE ZERO
Situat als baixos del cinema Nápoles al carrer Pare Claret 168 (entre Lepant i Padilla), el Club Doble Zero va ser una de les primeres discoteques de barri que va obrir portes a Barcelona cap a mitjans de l'any 1967. La vida d'aquest local es va perllongar fins a finals dels setanta, pero va anar a menys a mesura que una altra sala del barri (Trocadero) començava a adquirir major protagonisme. El Doble Zero oferia fins i tot actuacions en directe de grups pop que intentaven fer-se un lloc en el panorama musical del moment, com Micky y Los Tonys, que hi varen actuar el 8 de juny de 1969. La sala obria en horari de tarda a partir de les 6 fins a les 10 del vespre i era força concorreguda per joves i adolescents. El seu logo va ser àmpliament difòs mitjançant enganxines i era facil de veure en les llunes dels cotxes del jovent de l'època.
Avui una sala de bingo ocupa aquest espai.
 

12 comentaris:

 1. El recordo com un espai un tant fred. Tot i que efectivament contractaven musics de moda. Al any 73 va presentar Emilio José la seva cançó Soledad amb la cual va guanyar poc desprès el Festival de Benidorm i va esdevenir un exit.

  ResponSuprimeix
 2. També va actuar Miguel Gallardo i es va fer una maraton dels Beatles de una durada de tres dies

  ResponSuprimeix
 3. Mi primera disco junto a Romano di capri o kiKiriki y San Carlos Club, muy chula.

  ResponSuprimeix
 4. Yo era una asidua del club doble cero me encantaba tengo muy buenos recuerdos de esa discoteca

  ResponSuprimeix
 5. Fui el D'J de Doble Zero de 1972-74 y de 1977 hasta su cierre en 1980-81.
  Me conocíais por "WAYLIS", soy Vicente Gurriz Batllo. Un abrazo a mi colega Joan Pallares, a toda la colla Tito, Víctor, Ole & Cía....

  ResponSuprimeix
 6. Justament ,cuan jo i vaig començar a anar amb 16 anyets ,era al any 72 ,recordo al D'J molt bò ,estava en boga el sonido Filadelfia ,el rock ( per cert hi había una parella que ella era rosa i menudeta i ell moreno i cabell riçat que el ballavent de fabula )i els lents....varen ser uns anys molt feliços amb la colla ....hasta novietes varem trovar ....

  ResponSuprimeix
 7. Hello! Soc en Vicenç - WAYLIS.
  Va ser els únicis al Doble Zero, com D'J. Intentaré buscar fotos del momento a la sala ankara que siguin en b/N.
  M'agrafaria AMPLIAR els contactes
  Tinc una CABINA PROFESIONAL de D'J a casa i en paso horas recordan i gravan miusic, per els contactes i amics desde aquells anys!
  Si vols, identificar i "remember"!
  UNA ABRAÇADA!

  ResponSuprimeix
 8. Hello! La pareja a quien te refieres, eran Isabel& Pachulí.❗ Aunque habían varias parejas que lo hacían bien, Joan&Sara, Joan& Encarna, Encarna& Pachulí, etc.!

  ResponSuprimeix
 9. Hello de nuevo! En la primera semana de Diciembre de 1974, se inauguró el Sello Discográfico "SOUL EXPLOSION" de RCA. Presentado desde la cabina por Waylis & Toni Guerrero. Estuvo presente la radio, TV y fue primera página en Telexpress!

  ResponSuprimeix
 10. L'autor ha suprimit aquest comentari.

  ResponSuprimeix